El Fyn

Den bedste service til dine el-opgaver får du hos El Fyn A/S!

Hos El Fyn A/S ønsker vi at være din stærke og naturlige partner inden for alle typer af el opgaver og -installationer. Vi løser mange former for el-opgaver og ønsker at gøre din hverdag lidt nemmere.

Hos El Fyn hjælper vi dig hvis dine el installationer driller dig!

Hos El Fyn kan vi løse alt lige fra reparation og rådgivning omkring hårde hvidevarer til netværksinstallationer, så du kan blive koblet på den digitale verden og dens mange muligheder. For at sikre en god dialog med vores kunder, sørger vi desuden for at det er den samme el montør, der kommer ud til dig hver gang. På den måde ved installatøren hver gang hvad opgaven præcis drejer sig om, og skal derfor ikke først sættes ind i det før at opgaven kan blive løst!

Vi løser serviceopgaver og el installationer for både private og boligforeninger, og vi sørger for at opgaven bliver løst til den rigtige pris og den aftalte tid, takket være vores skarpe projektstyring.

Står du og skal bygge nyt? Så klarer El Fyn A/S også denne opgave for dig! Vi har erfaring inden for alle typer entreprenøropgaver, og løser enhver form for el- og installationsopgave som du måtte have brug for inden for dit byggeri.

Kontakt derfor El Fyn A/S allerede i dag, og hør mere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig. Du kan kontakte El Fyn A/S på tlf. 66 16 91 21 eller på info@el-fyn.dk.

Vi glæder os til at løse din næste el-opgave!

Kontakt