El Fyn

Professionel og fagligt kompetent El service i Odense fra El Fyn A/S

Er du på udkig efter professionel og fagligt kompetent El service i Odense, så er El Fyn A/S din stærke partner! Vi udfører opgaver for både private og boligforeninger, og har mange års erfaring inden for området.

Vores elservice i Odense defineres af vores kerneværdier!

Vi har til huse på Kratholmvej 41 i Odense S, og i vores el service lægger vi vægt på 4 kerneværdier, der er med til at sikre den høje kundeservice vi leverer samt den professionalisme vi lægger i vores arbejde:

– Tillid: Laver du en aftale om at få udført el service af El Fyn A/S, kan du være sikker på at aftalen overholdes. Vi har holder det vi lover, takket være en utrolig skarp projektstyring. Sådan skal det være og det er sådan at du får det som kunde hos os!

– Dialog: El service handler ikke kun om at udføre opgaven for kunden, men også at lytte til deres behov og ønsker. Desuden sender vi i Odense altid den samme montør ud til vores el service opgave, hvilket er med til at sikre en god dialog med vores kunder. Dette gør også at vi undgår misforståelser, og sikrer samtidig at du får lige præcis den løsning du ønsker!

– Fleksibilitet:
Inden for el service løser vi mange former for el-opgaver, og vi er utrolig fleksible hvad dette angår. Vores fleksibilitet er også med til at give dig lige præcis den løsning, der passer til dine behov.

– Samarbejde: For at sikre dig det bedst mulige resultat, løser vi naturligvis opgaverne i tæt samarbejde med dig. På den måde sikrer at du altid får leveret og opsat lige præcis den løsning du ønsker.

Bor du derfor i Odense og har brug for at få løst opgaver inden for el service, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. 66 16 91 21 eller på info@el-fyn.dk.

Kontakt