El Fyn

Søger du en elektriker i Odense? Så kontakt El Fyn A/S!

Med mange års erfaring som elektriker i Odense, er El Fyn A/S din stærke partner inden for alle typer af elinstallationer!

Vores kerneområder er tillid, dialog, samarbejde og fleksibilitet. Det betyder at vi kommer til aftalt tid, og holder det vi lover. Udover at være mødepligtige, lytter vi også til dine ønsker, så du får lige præcis den løsning du drømmer om.

Som elektriker er det ikke kun nødvendigt at lave korrekt udførte elinstallationer, men i højere grad også at levere en samlet løsning til kunden, som tilgodeser hans eller hendes behov bedst muligt. Vi arbejder derfor i tæt samarbejde med dig for dels at skabe en god og konstruktiv dialog, men også for at sikre bedst muligt, at der ikke opstår misforståelser undervejs.

Fleksibel og professionel elektriker i Odense

Vi er utrolig fleksible og professionelle i vores arbejde. Vi løser alle typer el-opgaver for dig, og vores skarpe projektstyring sørger desuden for at vi laver alt efter aftale og til aftalt tid. Vi har også stor erfaring inden for netværksinstallationer, hvor vi til private kan håndtere alle typer opgaver inden for dette område. Giv derfor en elektriker fra El Fyn A/S muligheden for at forbinde dig til den digitale verden og dens mange muligheder! Vi sørger for både salg og opsætning af aktivt udstyr samt support og intern netkabling.

Har du derimod brug for at en elektriker opsætter en telefonløsning for dig, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Hvis du er erhvervsdrivende, og skal til at bygge nyt, kan du også trygt overlade entreprisen til os. En elektriker hos El Fyn A/S får opgaverne løst for dig, og vi har stor erfaring inden for alle typer entreprenør- og installationsopgaver inden for dit byggeri.

Søger du derfor en professionel og fleksibel elektriker i Odense og omegn, så kontakt allerede nu El Fyn A/S på tlf. 66 16 91 21 eller på info@el-fyn.dk, og hør mere om, hvordan vi kan realisere din næste elinstallation efter lige præcis dine behov!

Kontakt