El Fyn

Få udført din næste elinstallation af El Fyn A/S

Hos El Fyn A/S ønsker vi at levere den bedst mulige service til dig som kunde. Vi udfører din næste elinstallation efter dine ønsker og til aftalt tid! Det er vigtigt for os at skabe en løsning, der er tilpasset lige præcis dine behov, hvorfor vi ønsker at skabe en god dialog med vores kunder. Dette gør vi blandt andet ved at sikre dig at du får besøg af den samme montør hver gang. På den måde sørger vi for at skabe en god dialog mellem dig og El Fyn samt at montøren kan fortsætte hvor han slap og sikre, at din elinstallation bliver færdig til tiden.

Vi kan løse enhver opgave inden for din elinstallation!

Vores store erfaring inden for el- og serviceopgaver gør, at vi kan løse ethvert problem du måtte have i forbindelse med din elinstallation. Vi lytter til dig og dine ønsker i forbindelse med din elinstallation, så du får den løsning, du vil have. På den måde undgår vi misforståelser, og du får den elinstallation du altid har drømt om! Det er vigtigt for os at levere den bedste service, hvorfor vi har også har en meget skarp projektstyring for at kunne tilbyde dette.

Hvis du derfor ønsker professionel rådgivning samt en service ud over det sædvanlige, så kontakt El Fyn A/S allerede i dag på tlf. 66 16 91 21 eller på info@el-fyn.dk. Så sørger vi for at din næste elinstallation opfylder lige præcis dine behov og ønsker!

Kontakt