El Fyn

Professionel el installatør i Odense

El Fyn A/S er en el installatør, udfører alle former for el- og installationsopgaver til både private og erhverv. Vi er en el installatør, der arbejder inden for fire kerneområder:

  • Tillid: Vi holder hvad vi lover og vi møder til tiden!
  • Dialog: Vi lytter til dig og dine ønsker!
  • Samarbejde: Vi løser opgaverne i tæt samarbejde med dig!
  • Fleksibilitet: Vi løser alle typer el-opgaver for dig!

Du kan stole på at El Fyn A/S er en el installatør, som holder hvad vi lover og møder til aftalt tid takket være vores skarpe projektstyring. Vi er samtidig også en el installatør, der lytter til dig og dine ønsker samt forsøger på bedst mulig at skræddersy en løsning til lige præcis dine behov, således at vi undgår misforståelser. Vi løser din opgave i tæt samarbejde med dig, og sørger for at vi kan give dig lige præcis den løsning du ønsker. Vi er desuden en utrolig fleksibel el installatør, da vi kan løse alle former for el-opgaver for dig.

El installatør med erfaring inden for entreprise

Står du som erhvervskunde og skal til at bygge nyt, kan du også trygt overlade entreprisen til os. Udover at vi som el installatør kan udføre enhver el- og installationsopgave for dig, har vi også stor erfaring inden for entreprenøropgaver til lige præcis dit byggeri.

Som el installatør kan vi også reparere og rådgive dig om hårde hvidevarer. Er dit køleskab stået af? Eller er du i tvivl om hvilket du skal købe? Vi hjælper dig med reparation af hårde hvidevarer og vi rådgiver dig om hvilket køleskab der bedst muligt dækker dine behov. Såfremt du har brug for reservedele til dine hårde hvidevarer, kan dette også anskaffes hos El Fyn A/S.

Kontakt os i dag på tlf. 66 16 91 21 eller på info@el-fyn.dk. Så sikrer du dig en kompetent og professionel el installatør til din kommende elinstallation!

Kontakt