El Fyn

Elteknik efter dine ønsker og behov!

Med vores løsninger inden for elteknik, er du som kunde hos El Fyn A/S altid sikret en løsning, der tilgodeser dine ønsker og behov bedst muligt!

Vi er i stand til at løse mange opgaver inden for elteknik, og forsøger i alt hvad vi laver at tilgodese vores kunders behov bedst muligt. Udover at sørge for at du kommer af med det problem du end måtte have med din elteknik, så sørger vi også altid for at det er den samme montør vores kunder får besøg af hver gang. På den måde sikrer vi en god dialog mellem kunderne og El Fyn A/S samt undgår misforståelser mellem de 2 parter.

El Fyn er din stærke partner inden for elteknik!

Vi ønsker at være dit naturlige valg, når din elinstallation driller. Derfor har vi specialiseret os i at udføre enhver form for elteknik, lige fra reparation af dit køleskab eller tørretumbler til opsætning af dit trådløse netværk derhjemme. Inden for netværksløsninger kan vi til både store og små kunder hjælpe med at blive koblet på Internettet, og på den måde give vores kunder mulighed for at udnytte dets mange muligheder. For private kan vi udføre en række former for elteknik inden for dette område, herunder intern netkabling, salg og opsætning af aktivt udstyr og telefonløsninger. Vi giver dig selvfølgelig også support på din elinstallation.

Vi er desuden Blue Install installatør, hvilket giver dig en række muligheder inden for elteknik. Vi kan sikre at du har den rette belysning eller indeklima i din bolig, men også mere avancerede opgaver inden for elteknik såsom sikring mod indbrud og Custom lyd, som handler om at gøre lyden til en af del af din boligs faste installationer.

Med El Fyn A/S som din partner er du derfor sikker på at få udført en hvilken som helst opgave indenfor elteknik som du måtte have behov for. Kontakt os derfor allerede i dag på tlf. 66 16 91 21, og hør mere om hvordan vi kan udføre din opgave inden for elteknik efter lige præcis dine behov og ønsker!

Kontakt