El Fyn

Få en stærk partner indenfor elservice i Odense!

Hos El Fyn A/S ønsker vi at være din stærke partner inden for elservice i Odense!

Professionel elservice i Odense med mange års erfaring!

Vi udfører et yderst professionelt stykke arbejde inden for elservice, og sørger samtidig for at have kundeservicen i højsædet når vi udfører vores arbejde. For at sikre at dette, arbejder vi ud fra 4 kerneværdier:

– Tillid er en essentiel værdi for os. Vi har en utrolig skarp projektstyring, der sikrer at vi altid holder det vi lover til aftalt tid. Sådan vil vi have at det skal være, og det ønsker vi også at vores kunder mærker når de får udført opgaver inden for elservice af os!

– Dialog er en anden essentiel værdi, som vi arbejder ud fra. Vi ønsker at have en god og åben dialog med vores kunder, når vi udfører elservice opgaver for dem! På den måde undgår vi misforståelser om hvordan elservice opgaven skal udføres, og sikrer samtidig også at vores kunder altid får en løsning efter deres ønsker og behov.

– Samarbejde er også essentielt for at vores arbejde kan udføres med så høj en professionalisme som det er tilfældet. For at kunne løse opgaver inden for elservice helt efter kundens egne ønsker og behov, er det derfor vigtigt at vi løser dem i samarbejde med vores kunder. På den måde sikrer vi nemlig at kunderne altid får en løsning der tilgodeser deres ønsker og behov.

– Fleksibilitet er vores sidste kerneværdi. Når vi udfører opgaver inden elservice for vores kunder, er det vigtigt at vi er fleksible, da vi på den måde sikrer at vores kunder altid får den løsning de efterspørger. Fleksibiliteten i vores arbejde gør også at vi kan løse enhver type af elservice opgaver for dig!

Har du derfor brug for professionel og fagligt kompetent elservice i Odense, så står El Fyn A/S altid klar til at udføre elservice for dig! Ring på tlf. 66 16 91 21, og hør mere omkring hvilke muligheder vi kan tilbyde dig! Du er selvfølgelig også velkommen til maile til os på info@el-fyn.dk.

Kontakt