El Fyn

Vi ønsker at give dig en sikring mod ubudne gæster, men også imod skader!

Hos El Fyn A/S forsøger vi altid at tilgodese vores kunder bedst muligt i det arbejde vi udfører. Vi ønsker naturligvis også at udbyde løsninger, der gør at de kan føle sig sikre i deres eget hjem!

Som Comfort® installatør (nu Blue Install), en sammenslutning af mere end 200 installatører, sikrer vi intelligente løsninger i form af trådløse alarmsystemer, der giver vores kunder en sikring om at de kan føle sig trygge i deres eget hjem – både når det står tomt om dagen, og når natten falder på.

Er du erhvervskunde, tilbyder vi endvidere en række løsninger inden videoovervågning og adgangskontrol, som giver dig en sikring for at uvedkommende gæster holdes væk. Vores forskellige løsninger inden for sikring kan naturligvis nemt tilpasses det specifikke behov, og gør at man er sikret effektivt døgnet rundt!

Sikring er at beskytte sig imod indbrud, men imod brand, vandskader og strømsvigt

Sikring handler ikke kun om at beskytte sig mod ubudne gæster og indbrud i hjemmet, men også imod at ens vandrør ikke springer eller at strømmen svigter. For at give en sikring mod brand eller vandskader, kan vi derfor installere intelligente alarmer, så du altid er på forkant og som kan alarmere dig, hvis der sker noget uventet når du er ude af huset.

Skulle det uventede ske at uvedkommende gæster har sneget sig ind på din grund, er der dog også hjælp at hente. En tåge-sikring med Smokecloak fra Martin-gruppen gør det nemlig så godt som umuligt at orientere sig i et rum, og dermed finde frem til de kostbare varer – den indhyller nemlig rummet i ”tæt tør røg”. Endvidere kan den i enkelte tilfælde gøre, at tyven ikke kan finde ud af rummet før politiet ankommer. Tåge-sikring er derfor din sidste sikring imod tyveri, såfremt videoovevågning, alarmanlæg eller lås og slå ikke kan holde indbrudstyven væk!

Ønsker du at høre mere om vores løsninger inden for sikring af dine varer eller mod skader på din bolig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Det kan du på tlf. 66 16 91 21 eller på info@el-fyn.dk.

Kontakt