Installation af ladestandere

Professionel installation af ladebokse

Hos El Fyn står vi klar til at hjælpe dig med alt det, du skal bruge i forbindelse med din el-bil eller hybridbil, hvor især udstyr til opladning heraf er en af vores spidskompetencer. Vi har gode erfaring med installation af ladebokse, og uanset hvilket mærke eller hvilken type el-bil du skal bruge opladning til, står vi klar til at assistere. 

Effektiv etablering af ladestandere

Når det kommer til opladning og strøm til el-bilen, så skal dette gerne være så nemt som overhovedet muligt. Og det kan vi heldigvis klare hos El Fyn. Vi etablerer ladestandere til både privat og erhverv, så du får en effektiv løsning til el-bilen. Vi står klar til at hjælpe med alt lige fa rådgivning til montering, så du får en løsning, der passer til dig og din bil. Vi monterer ladebokse i størrelserne 3,7 kW, 11 kW og 22kW.

Lader du os stå for opsætning af ladestanderen til din el-bil, behøver du ikke at bekymre dig om noget som helst i forbindelse med installationen.

Hvis du overvejer at få installeret strøm til din el-bil, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om dine muligheder og dit behov. 

Fordelene ved egne ladestandere

En af de helt store fordele ved at have sin egen ladeboks er, at du slipper for at skulle lede efter offentlige muligheder for opladning, når du mangler strøm til el-bilen. Derudover kan du også nemt og hurtigt kan sætte din el-bil til at lade, når behovet opstår – uden at betale overpris. Samtidig får du med din egen etablerede ladestander også den fordel, at du kun betaler for den mængde strøm, som du reelt set bruger til at oplade bilen – og dette forbrug afregnes helt automatisk over din nuværende el-regning. 

Ladestandere er således særligt velegnede til dig, der søger en effektiv og driftssikker ladeløsning derhjemme. Egne ladestandere til eksempelvis virksomheder vil også være en fordel, da dine medarbejdere derved får mulighed for at oplade el-bilen, mens de er på arbejde, så den er helt klar til brug, når de får fri. Hos El Fyn sørger vi selvfølgelig for, at det hele fungerer nemt og effektivt, når vi installerer din ladeboks til elbilen. Hvad end der er tale om privat brug, eller at vi skal opsætte strøm til elbiler i forbindelse med større entrepriser, kan vi garantere den bedst mulige løsning, der skræddersys til dine behov. 

Kontakt os for mere info om ladebokse

Lyder en ladeboks til el-bilen som noget for dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den rette løsning til dig. Vi sidder klar i Odense og Svendborg på henholdsvis 66 16 91 21 og 42 36 01 21. Du kan også skrive til os på info@el-fyn.dk – vi står klar til at hjælpe dig.

Kigger du efter en samarbejdspartner til et større projekt med el-installationer, så tøv heller ikke med at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål om ladestandere

Hvad kræver det at få en ladestander?

Installation af en ladeboks til dine elbiler kræver typisk planlægning, design og byggearbejde udført af erfarne fagfolk. Faktorer, der kan påvirke installationsomkostningerne, omfatter den type oplader der anvendes, boksens placering, den mængde strøm der kræves for at drive den, og eventuelle yderligere krav eller restriktioner på stedet. Selve det forberedende arbejde kræver eventuelle udgravninger til strømkabler. Herudover har vi selve installationen. Ud over de indledende omkostninger skal ejerne også budgettere med løbende vedligeholdelses- og driftsomkostninger, f.eks. til elektricitet.

Hvad koster det at få installeret en ladestander?

Det er ikke muligt at give en fast pris på installering af ladeløsninger, da omkostningerne varierer afhængigt af en række faktorer herunder type af oplader, boksens placering og eventuelle yderligere krav eller restriktioner på stedet. Vi kommer selvfølgelig gerne ud til en uforpligtende dialog om behov, ønsker og muligheder, hvor efter vi kan estimere opgaven. Giv os et kald på 66 16 91 21 (Odense) / 42 36 01 21 (Svendborg) eller skriv en mail til os på info@el-fyn.dk.

Hvad kræver det at vedligeholde ladestanderne?

Vedligeholdelse af en ladeboks kræver typisk regelmæssige inspektioner og vedligeholdelse for at sikre, at boksen fungerer korrekt og holdes i god stand. Nogle af de vigtigste opgaver i forbindelse med vedligeholdelse omfatter kontrol af korrekt jordforbindelse, overvågning af strømforbruget og sikring af, at alle elektriske komponenter fungerer korrekt. Derudover bør ejerne også budgettere for rutinemæssig vedligeholdelse og vedligeholdelse, f.eks. rengøring af boksen for at sikre, at den er fri for snavs og snavs.

Hvem kan vedligeholde ladestanderne?

Den løbende vedligeholdelse af ladestanderne i form af rengøring og basale tjek kan ejerne selv stå for. Overvågningen af strømforbruget kan ske gennem det tilknyttede elselskab eller hos abonnementstjenesten. Kontrol og vedligeholdelse af de elektriske komponenter kræver dog faglig ekspertise. Hos El Fyn har vi erfarne elektrikere, som er velbevandrede i den faglige del af vedligeholdelse og inspektion. Vi kan hjælpe dig med at vedligeholde dine bokse, så de altid fungerer optimalt og holder dine køretøjer opladet og klar til brug.