Frihed under ansvar med opbakning fra leder

Frihed under ansvar hylder selvstændighed og beslutningskraft. Vi værdsætter dem, der tager ansvar og selvstændigt håndterer opgaver.

Sociale aktiviteter

Årligt arrangeres et eventyrløb for medarbejdere og familie, en sommerfest med partnere og en festlig julefrokost som sociale højdepunkter.

MUS samtaler

Vi prioriterer medarbejdernes trivsel og udvikling. Årlige MUS-samtaler sikrer fokus på individuel vækst og sikrer et stærkt engagement i fortsat læring og udvikling.

Lærlinge

Vi ser lærlinge som værdiskabende medlemmer, hvor fællesskab og en velstruktureret plan for forløbet sikrer en engagerende og lærerig oplevelse.

Søg job hos El Fyn

Velkommen til El Fyn - hvor vi kontinuerligt søger nye medarbejdere til vores afdelinger på Fyn, især til stillinger som elektrikere og serviceledere. Hos os er det vigtigt, at alle medarbejdere trives i deres dagligdag hos El Fyn.

Vi værdsætter trivsel, og derfor tilbyder vi sundhedsforsikring og årlige influenzavacciner for at sikre, at vores team forbliver sunde og glade. Vi mener, at en sund og tilfreds medarbejder er afgørende for vores succes.

Vores virksomhed er kendetegnet ved en positiv og respektfuld tone. Vi tror på, at en god arbejdskultur er afgørende for at skabe et sted, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte. Vi har en flad organisation, der fremmer åbenhed og samarbejde, hvilket skaber et miljø, hvor ideer og initiativer kan trives.

Selv når der ikke er aktive stillingsopslag, opfordrer vi dig til at sende os en uopfordret ansøgning på info@el-fyn.dk. Vi ser frem til at byde nye medlemmer velkommen til vores team og fortsætte med at opbygge en arbejdsplads, hvor alle kan være tilfredse med deres hverdag hos El Fyn.