EL Fyn

EL Fyn er et elektrikerfirma med afdelinger fordelt på Fyn - vi har både elektrikere i Odense, i Svendborg og i Søndersø og dækker hele Fyn. 

Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvor vi har hjulpet både private, erhverv, det offentlige og bygherrer med el services lige fra simple og mindre elinstallationer til store entrepriser. Uanset din opgave kan du være sikker på, at vi hos EL Fyn leverer en professionel og kvalitetssikker løsning.

Autoriseret el installatør der tilbyder grønne løsninger 

Hos EL Fyn er vi et større team af autoriserede el installatører, der har alle fornødne licenser, certificeringer og forsikringer. Udover at have den rette viden og erfaring i bagagen, har vi også styr på alle de el- og bygningsregler der er, hvilket sikrer at alt arbejde udføres fuldstændig korrekt. 

Vi arbejder mod bæredygtighed både i de grønne løsninger vi tilbyder til vores kunder, men også i vores egen færden. Til hverdag sørger vi for at reducere vores brændstofforbrug, brug af skadelig kemi og optimerer vores affald både ude og hjemme. Læse mere om hvad vi gør for at have omtanke for miljøet.

Se mere om vores bæredygtighed

Du er altid velkommen til at kontakte os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker et tilbud på en opgave. Vi ønsker at skabe gode og holdbare samarbejder, og derfor går vi meget op i at få en god og transparent dialog med vores kunder, så begge parter har den rette information omkring samarbejdet og den opgave der skal løses.