El-service

Leder du efter et elektrikerfirma, der kan hjælpe dig med el-service? Så er du kommet til den helt rette. Hos El Fyn har vi nemlig stor erfaring med både el-service og el-installationer, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig. Vi udfører alle former for el-opgaver og står også klar til at foretage el-eftersyn, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis dine el-installationer trænger til service eller eftersyn. Vi udfører blandt andet forskellige serviceopgaver for både private, boligforeninger og større erhvervskunder.

Kyndig el-service 

Når det kommer til el og installation heraf, er det vigtigt med en kompetent el-installatør til opgaven, og det får du med El Fyn som samarbejdspartner til din el-opgave. El er nemlig en størrelse, hvor sikkerhed og det rette udstyr er højst nødvendigt, hvorfor det også er vigtigt at lade professionelle fagmænd klare el-arbejdet. På den måde er du ikke kun sikret kvalitetssikre løsninger og godt håndværk, men også at både el-service og -installation er udført korrekt og med øje for din sikkerhed. 

Vores kompetencer spænder bredt, og du kan derfor være sikker på, at vi også kan hjælpe dig med din opgave. Uanset opgavens omfang kan du forvente elektrikere, der går professionelt til værks med øje for både kvalitet og et højt serviceniveau. Derfor står vi også altid klar til at udføre hasteopgaver, hvor der kræves hurtig og effektiv el-service.

El-service til dit behov

Hos El Fyn udfører vi alle former for el-service og -installationer, hvor vi kan hjælpe med alt lige fra skift af sikringer og installation af lamper over komplet husinstallation med bygningsintelligente løsninger til større og mere komplekse opgaver. Vi har hjulpet både private og erhverv med opgaver inden for el-service og kan blandt andet også hjælpe dig med følgende: 

  • Kontrolmåling af dit HPFI-relæ (RCD/HFI)
  • Udskiftning af dit HPFI- relæ (RCD/HFI)
  • Om- og tilbygninger
  • Renoveringsopgaver
  • Ny husinstallationer
  • Netværksinstallation for internet
  • Montering af ladestandere for el- og hybridbiler
  • Energioptimering
  • Intelligente boliginstallationer som Wiser, IHC, Philips Hue, SG Smart, DALI

Er det blevet tid til el-service?

Hvad end dine nuværende installationer trænger til et el-eftersyn, eller du har brug for jævnlig el-service til vedligeholdelse af virksomhedens el-installationer, så kan vi hos El Fyn klare opgaven. Her er ingen opgave hverken for lille eller for stor. Så tøv endelig ikke med at tage os med på råd, hvis du søger en kompetent samarbejdspartner til din el-opgave. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@el-fyn.dk, ligesom du også er velkommen til at ringe til vores afdelinger. Få fat i vores: 

Elektrikere i Odense: Ring på 66 16 91 21

Elektrikere i Svendborg: Ring på 42 36 01 21

Elektrikere på Nordfyn: Ring på 26 35 01 21