El installationer for private og erhverv på hele Fyn 

EL Fyn er autoriseret el installatører, der kan hjælpe med alle former for el installationer, -optimeringer og -services. Hvad end der er tale om en lille og simpel opgave, eller et større og mere kompliceret projekt, har vores dygtige el installatører de faglige kompetencer der skal til, for at klare enhver form for el installation. 

Vi har tre forskellige afdelinger beliggende i Odense, Svendborg og Søndersø og kører ud og laver diverse el installationer mm. for privatpersoner, erhvervsdrivende og det offentlige på hele Fyn. 

Alt indenfor el installationer: 

Vores el installatører har mange års erfaring inden for branchen og har hjulpet private såvel som erhverv med alt lige fra mindre opgaver i boligen til større el installationer i virksomheder, butikker samt entrepriseopgaver. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

Få et uforpligtende tilbud

El installationer ved lejligheder i Odense

Vi hjælper også med HFI / HPFI relæ installation

Et HFI / HPFI-relæ er i dag lovpligtigt og en vigtig del af eltavlen, fordi relæet er det, der beskytter liv mod elektriske stød. Det er derfor vigtigt med jævne mellemrum at få det tjekket, ligesom du også bør få det skiftet ud, hvis det er defekt. Det kan vi heldigvis også hjælpe med hos EL Fyn , hvor vores autoriserede el installatører har stor erfaring med både service og fejlsøgning af nuværende eltavle og relæ, samt med HPFI-relæ installation. 

Vores autoriserede el installatører sørger naturligvis for en korrekt montering, hvor kvalitet og sikkerhed er i fokus. Dette er især vigtigt i eksempelvis eltavler og fejlstrømsafbrydere, da hele installationens sikkerhed afhænger af, om relæet er monteret ordentligt og forsvarligt. Af den grund er det derfor også vigtigt, at du altid lader en autoriseret fagmand klare udskiftning og installation af HPFI-relæet. 

Læs mere om HPFI relæ

El installation i Odense

Med EL Fyn som samarbejdspartner får du: 

  • Autoriseret el installatører med høj faglighed ✔️
  • Opdateret på nyeste viden ✔️
  • Komplet og skræddersyet løsning fra start til slut ✔️
  • Et højt serviceniveau ✔️
  • En positiv og reel samarbejdspartner ✔️

Vi vil give alle adgang til moderne energi

Med EL Fyn som samarbejdspartner er du garanteret en autoriseret el installatør, der både vægter service og håndværk højt.

Udover at levere gode og holdbare løsninger for vores kunder, ligger vores fokus også på at arbejde mod bæredygtighed. Dette gælder både i vores arbejde til hverdag, men også i de løsninger vi tilbyder vores kunder.

Vi har omtanke for miljøet og ønsker at bidrage til en grønnere fremtid. Energiforbrug handler ikke længere kun om penge, men også om bæredygtighed og ansvarlighed. Vi er eksperter i energioptimering, solceller og varmepumper samt ladestandere, og vi ønsker at være med til at give alle adgang til moderne, driftssikker og grøn energi.

Lad El Fyns stå for dine el installationer

Uanset om du står med et større el-projekt i forbindelse med entreprise, eller du har brug for hjælp til husinstallationer til el eller udendørs el, så kan vores autoriserede el installatører klare opgaven – og vi gør det med samme professionelle og løsningsorienterede tilgang ved hver enkelt opgave. 

Skal vi også hjælpe dig med dine elinstallationer, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Så kontakt vores afdeling i Odense på 66 16 91 21, afdeling i Svendborg42 36 01 21 eller vores elektrikere på Nordfyn26 35 01 21 . Du kan også skrive til os på info@el-fyn.dk

Vi står klar til at rykke hurtigt ud og hjælpe dig med en komplet el service. 

Kontakt os her