Energioptimering af hus til private på Fyn

Kunne du godt tænke dig at energioptimere på energiforbrug på lysinstallationer, varmepumper, ventilationsstyring m.m.? Så kan vi hos EL Fyn  hjælpe dig. I dag handler energiforbrug ikke længere kun om penge, men også om bæredygtighed og ansvarlighed, hvorfor det er vigtigere end nogensinde før at få foretaget en energioptimering. Det er ikke kun til gavn for dig, men sikrer også langt bedre rammer for et forbedret miljø. Vores energikonsulenter er specialiseret i energioptimering af el, og står klar til at hjælpe dig med at optimere jeres energiforbrug gennem de helt rette el installationer.

Fordele ved at energioptimere din bolig

  • Opnå økonomiske besparelser - Energioptimering  kan føre til markante økonomiske besparelser på lang sigt, da et reduceret energiforbrug kan betyde lavere elregninger.
  • Miljømæssige fordele - Ved at mindske energiforbruget reduceres også miljøpåvirkningen. Dette bidrager til bæredygtighed og en mindre udledning af co2.
  • Forbedret ydeevne - Energioptimerede varmekilder og el installationer opnår ofte en forbedret og mere effektiv ydeevne.
  • Øget ejendomsværdi - Energioptimering af et hus kan også være med til at øge boligværdien. 

Kontakt os for en god aftale

Energioptimering af hus med solceller

En varmepumpe er en energieffektiv varmekilde

Når det kommer til energioptimering af både bolig og virksomhed, er der en lang række parametre, hvor du effektivt kan optimere på energiforbruget. Her vil vi blandt andet tage et kig på din nuværende varmekilde. Fungerer den som den skal, eller findes der andre mere fordelagtige løsninger?

Vi tager naturligvis udgangspunkt i din konkrete bolig og situation, når vi rådgiver omkring valg af varmekilde. Den mest optimale løsning vil nemlig variere alt efter behov, bolig mm. Nogle af de energieffektive varmekilder vi tilbyder, er varmepumper. Der findes flere typer af varmepumper heriblandt luft til luft varmepumper. 

En luft til luft varmepumpe kan reducere energiforbruget

Der kan være meget at spare i forhold til både økonomi og energiforbrug ved at skifte til eksempelvis en luft til luft varmepumpe. Blandt andet vil man i nogle tilfælde kunne spare helt op til omkring 70% eller mere på din varmeregning, samtidig med at energiforbruget reduceres mærkbart. En varmepumpe vil nemlig typisk kunne producere 3-4 kWh varme pr. kWh strøm. 

Her får du altså både en energi- og miljøvenlig løsning til boligen, der ikke kun holder dig varm om vinteren, men også kold om sommeren. En luft til luft varmepumpe udnytter energien fra udeluften og omsætter dette til varme til boligen, hvorved du får en opvarmningsform med en høj energieffektivitet. Det kan derfor godt betale sig at satse mere på grønne og bæredygtige løsninger. Hos EL Fyn har du og dine behov førsteprioritet, hvorfor vi altid sørger for en skræddersyet løsning i forbindelse med energioptimering af dit hus. 

Energioptimering af hus i Odense

Energioptimering af belysning 

Hos EL Fyn har vi stor erfaring med at hjælpe vores kunder med forskellige el-løsninger, der giver et lavt energiforbrug. Vi har særligt stor erfaring med energioptimering og energirenovering inden for belysning, LED-belysning, behov– og dagslysstyring samt vedvarende energi-anlæg som luft til luft varmepumper.

Miljøvenlig løsning der kan reducere elregningen

Når det kommer til belysning og lysinstallation, er der ofte mulighed for at energioptimere. Samlet set står belysning for næsten 6% af det globale energiforbrug og er generelt en af de helt store energisyndere. En af de mest oplagte måder at reducere lysinstallationernes energiforbrug, er ved at skifte fra traditionel belysning til LED. Det skyldes blandt andet, at LED-belysning bruger langt mindre energi til at give samme mængde lys, som traditionelle lyskilder. Samtidig har LED-pærer også en længere levetid, hvorved du ikke kun sparer penge på strømregningen, men også på køb af nye lyskilder. Ved energioptimering og energirenovering på belysningsfronten opnår du således ikke kun store besparelser, men gør også noget godt for miljøet. 

Energioptimer belysningen gennem lysstyring

Hos EL Fyn har vi også stor erfaring med alle former for behov- og dagslysstyring med implementerede bevægelsesfølere. Med intelligent dagslysstyring kan vi hjælpe med energioptimering lysforbrug. Og ved at kombinere dette med bevægelsesfølere, tænder lyset kun når der er bevægelse i rummet, ligesom det slukker af sig selv, når der ikke er. På den måde kan du hurtigt og effektivt optimere på både strøm- og energiforbrug. 

Har du overtaget et ældre hus eller trænger du til en optimering eller renovering af elinstallationerne i din bolig? Så kan vores dygtige elektrikere også hjælpe dig med energirenovering af dine el installationer. Med en energirenovering tager vi en snak med dig om jeres behov, hvad end det er fordi I vil sikre boligen mod forældede el installationer, eller I f.eks. vil have flere strømudtag.

Efter en kyndig og grundig energirenovering af dine elinstallationer vil du have sikret jeres bolig mod usikre elinstallationer, sikret at eltavlen efterlever nyeste krav og er sikker, samt optimeret strømudtag m.m. mod dine behov.

Vi hjælper med energioptimering, så du får den mest fordelagtige el løsning 

Har du et højt energiforbrug, eller kunne du godt tænke dig at skifte til en mere energivenlig løsning i din bolig? Det kan også være du bare ønsker at høre mere om hvilke forskellige løsninger der er? Så er du altid velkommen til at kontakte os Vores erfarne energikonsulenter, der er specialiseret i energioptimering kommer gerne forbi til en vurdering og snak om hvilke muligheder der er for at energioptimere din bolig. 

Kontakt vores forskellige afdelinger direkte på nedenstående numre:

Elektrikere i Odense: Ring 66 16 91 21
Elektrikere i Svendborg: Ring 42 36 01 21
Elektrikere på Nordfyn: Ring 26 35 01 21

Kontakt os