Entreprise

El-Entreprise

Står du og skal bygge nyt og søger i den forbindelse en samarbejdspartner til el-arbejdet? Så kan du trygt overlade el-entreprisen til El Fyn. Vi har stor erfaring og står klar til at løse enhver el- og installationsopgave i forbindelse med boligbyg og enhver form for byggerierSamarbejder du med os, får du opgaven løst til den rigtige pris og den aftalte tid – skal vi også løfte din entreprise? 

Bolig
Erhverv
Domicil
Dagligvare

Professionel el-entreprise

Hos El Fyn dækker vi alle former for entrepriseopgaver inden for el-installation og brandtekniske installationer, hvad end det er i forbindelse med større boligbyggeri, offentlig- eller erhvervsbyggeri, så kan vi klare opgaven. Gennem vores mange år i branchen har vi erhvervet kompetencerne og ikke mindst ekspertisen til at sikre dig en professionel løsning, som imødekommer dine specifikke behov. Det gælder både, hvis vi skal lave el-installation, såvel som hvis vi skal stå for hele el-entreprisen. Søger du løsninger til brandtekniske opgaver, er El Fyn uddannet i brand 1 og 2. 

Med El Fyn som entreprenør på din opgave får du en samarbejdspartner, der går detalje- og løsningsorienteret til værks. Vores dygtige el-montører har fokus på solidt håndværk og service, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, hvilket altid kommer til udtryk i det færdige resultat.

Vi er kendt for el-arbejde i høj kvalitet. Takket være vores skarpe projektstyring er du garanteret, at vi leverer til den aftalte tid.

Tryg entreprise

Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med det endelige resultat i forbindelse med din el-entreprise. Derfor har vi også fokus på en god dialog og et tæt samarbejde mellem dig og vores projektledere, hvor du er med hele vejen fra første dialog til det færdige resultat. På den måde kan du være sikker på en tryg proces, hvor der tages højde for dine ønsker til projektet. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os klare el-arbejdet til dit byggeri. 

En stærk samarbejdspartner til din entreprise

Uanset om du som entreprenør eller bygherre søger en samarbejdspartner til en entrepriseopgave, så har vi hos El Fyn både mandskabet, kompetencerne og værktøjerne til at være den rette partner til projektet. El Fyn holder sig løbende opdaterede inden for feltet og gennemgår også certificeringer, så vi kan løse alle typer af el-entrepriser lige fra små standardinstallationer til mere komplekse og højt specialiserede el-løsninger. Hvad end du er på udkig efter i en samarbejdspartner, får du med El Fyn en virksomhed, der til enhver tid garanterer professionel rådgivning og høj kvalitet.

Vores erfarne projektledere sørger for, at enhver forventning til opgaven er afstemt fra starten af, så der ikke opstår uforudsete overraskelser undervejs. De sørger ligeledes for, at planer og budgetter overholdes, mens vores kompetente installatører sikrer, at alle installationer udføres korrekt med øje for høj sikkerhed og kvalitet.

Stor erfaring med entrepriseopgaver

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende typer entrepriseopgaver: 

Kontakt os for uforpligtende tilbud på din el-entreprise

Hos El Fyn står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig bedst muligt i forbindelse med din el-entreprise, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger en kompetent samarbejdspartner til dit projekt. Vi har afdelinger i både Odense og Svendborg, hvorfra vi kan løfte din opgave, hvad end det er i forbindelse med offentligt byggeri eller boligbyg. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@el-fyn.dk for et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 66 16 91 21 for Odense-afdelingen og 42 36 01 21 for Svendborg-afdelingen, hvis vi skal kigge forbi til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.