Vi udfører fiber installation i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Fibernet giver dig ikke kun lynhurtigt internet, det er også et stabilt netværk uanset hvor mange der er koblet til.

Skal du have fiber installeret i din bolig eller virksomhed? Så hjælper EL Fyn dig gerne med fiber installation i din bolig eller virksomhed. 
For at få fiber installeret, kræver det at der er en fiberboks i huset. Har der tidligere været fiber på adressen, kan man i nogle tilfælde nøjes med at montere en ny fiberboks. Har det aldrig været i huset, hjælper vi også gerne med fiber installationen. Vi kan hjælpe med at nedgrave fiberrør, trække det ind i boligen og opsætte en fiberboks så du er klar til at få gang i netværket. 

Kontakt os for en god aftale

Fiber installation trin for trin:

  1. Har der ikke været installeret fiber på adressen før, skal der nedgraves fiberrør. 
  2. Når fiberrørene er nedgravet, kan det være at teknikkerne bliver nødt til at bore et hul i soklen et aftalt sted, så kablet kan føres gennem muren og blive tilsluttet sluttes den indvendige boks. Den indvendige fiberboks opsættes indvendig i boligen og vil fremover være tilslutningen til fibernettet. 

4 fordele ved at få installeret fiber

  1. Vanvittig hastighed: Med fibernet kan du få hastigheder op til 1 gigabit pr. sekund. Det sikrer altså en utrolig hurtig internetforbindelse. 
  2. Stabilt net: Fibernet har en enorm kapacitet, og har derfor ingen begrænsning på, hvor mange der kan benytte det på samme tid. Derudover forbliver det hurtigt og stabilt uanset hvor mange enheder der er på. 
  3. Energieffektivt: Strømforbruget ved fiber ligger langt under de andre bredbåndsteknologier, der er på markedet. Ifølge EU Kommissionen er fibernet faktisk det mest energieffektive. 
  4. Stream tv fra samme kabel: Fiber kan via samme kabel tage imod alle digitale tjenester - hvilket gør det til et godt valg hvis du vil have mange enheder opkoblet på samme tid.

Fiber giver et stabilt netværk med en utrolig hastighed 

Ved at få installeret fiber, får du adgang til højhastighedsinternet, hvilket er afgørende for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter datahastigheder i private hjem og virksomheder.

Fiberoptiske kabler er modstandsdygtige over for elektromagnetisk interferens, hvilket gør dem mere pålidelige og mindre tilbøjelige til forstyrrelser. Dette resulterer i et mere stabilt netværk. Fiber har en enorm kapacitet, og har ikke nogen begrænsning for, hvor mange der kan kobles på samtidig. Alt i alt er fiber en utrolig god løsning, der kan levere internet med en stabil og høj hastighed. 

Lad El Fyn hjælpe dig med fiber installation 

Ønsker du hjælp til installation af fiber i boligen eller virksomheden, så kontakt EL Fyn og lad en af vores erfarne og autoriserede el installatører hjælpe dig med at få netværket op og køre. Vi klarer både servicen og hjælper naturligvis også med rådgivning. Vi hjælper privatpersoner, erhvervsdrivende og det offentlige på hele Fyn.

Kontakt vores afdeling i Odense på 66 16 91 21, afdeling i Svendborg på 42 36 01 21 eller vores elektrikere på Nordfyn på 26 35 01 21 for at høre mere. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til os på info@el-fyn.dk

Ønsker du at høre mere? Så kontakt os