Vi hjælper med montering af HPFI-relæ på hele Fyn

Et HFI / HPFI-relæ er i dag lovpligtigt og en vigtig del af eltavlen, fordi relæet er det, der beskytter liv mod elektriske stød. Det er derfor vigtigt med jævne mellemrum at få det tjekket, ligesom du også bør få det skiftet ud, hvis det er defekt. Det kan vi heldigvis også hjælpe med hos EL Fyn , hvor vores autoriserede el installatører har stor erfaring med både service og fejlsøgning af nuværende eltavle og relæ samt med HPFI-relæ installation. 

Vores autoriserede el installatører sørger naturligvis for en korrekt og sikker montering. Dette er især vigtigt i eksempelvis eltavler og fejlstrømsafbrydere, da hele installationens sikkerhed afhænger af, om relæet er monteret ordentligt og forsvarligt. Af den grund er det derfor også vigtigt, at du altid lader en autoriseret fagmand klare udskiftning og montering af HPFI-relæet. 

Kontakt os for en god aftale

Hvorfor er det så vigtigt at have et velfungerende HPFI relæ? 

Et HPFI-relæ er vigtigt, fordi det er denne afbryder, der skal sørge for at slå fra, hvis der skulle opstå afvigelser eller overgange i en af husets installationer. På den måde beskytter relæet mod elektriske stød, hvorfor det i dag er lovpligtigt at have et fuldt fungerende HPFI-relæ i hjemmet. Derfor er det også vigtigt at opsøge hjælp hos professionelle, hvis der skulle opstå problemer, eller hvis det blot er på tide at udskifte det gamle relæ med et nyt. Bor du i en ældre ejendom, kan dit hjem være udstyret med et HFI relæ i stedet for HPFI. Dette er uhensigtsmæssigt i forhold til den moderne teknologi, vi har i dag, og af den grund anbefaler vi at skifte det gamle relæ ud med et nyt. 

Vi hjælper med alt, hvad der omhandler HPFI-montering samt rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at gribe din opgave – hurtigt og professionelt. 

Kontakt EL Fyn og lad os hjælpe med dit HFI / HPFI relæ

Hos EL Fyn er vi autorisererede elektrikere med mange års erfaring. Vores ekspertise og faglighed spænder bredt, og vi er klar til at gribe, hvilken som helst installationsopgave, du måtte have. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi er klar til at hjælpe. Står du i en situation, hvor du har brug for montering af HPFI relæ, er vi altid parate til at komme forbi og klare ærterne. Når du vælger os til at montere HPFI-relæ kan du være helt tryg ved at installationen udføres korrekt og af professionelle og autoriserede elektrikere. Dette er især vigtigt i dag, hvor HPFI relæ er lovpligtigt. Vores el installatører har stor erfaring med både service og fejlsøgning af nuværende eltavle og relæ, så du kan trygt lade os stå for opgaven. 


Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere. Du kan kontakte vores afdeling i Odense på 66 16 91 21, afdeling i Svendborg42 36 01 21 eller vores elektrikere på Nordfyn26 35 01 21 . Og ellers er du naturligvis også velkommen til at skrive til os på info@el-fyn.dk eller gennem kontaktformularen. Vi dækker hele Fyn. 

Kontakt os for at høre mere