Om El Fyn

El Fyn

 

El Fyn er et elektrikerfirma med afdelinger fordelt på Fyn. Vi har både elektrikere i Odense, elektrikere i Svendborg og elektrikere på Nordfyn. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvor vi har hjulpet både private, erhverv, det offentlige og bygherrer med el-services lige fra simple og mindre elinstallationer til store entrepriser. Uanset din opgave kan du være sikker på, at vi hos El Fyn kan levere en professionel og kvalitetssikker løsning.

Så hvis du søger et el-firma på Fyn, kan du være helt tryg ved at lade El Fyn løfte opgaven. Vi garanterer ikke kun kompetente og autoriserede el-installatører, men også løsninger, hvor der er fokus på kvalitet, håndværk og en høj driftssikkerhed. 

El Fyn – din samarbejdspartner til el i Odense, Svendborg og Nordfyn

 

Med El Fyn får du en stærk samarbejdspartner til din el-opgave, hvor kvalitet, service og godt håndværk altid er i fokus. Vores autoriserede elektrikere går professionelt og løsningsorienteret til enhver type opgave for private og erhverv inden for el-installationer, internetopkobling og entreprise. Her kommer vores mangeårig erfaring dig som kunde til gode, da du kan være sikker på, at vi har ekspertisen til at sikre dig den bedst mulige løsning og ikke mindst et sikkert og holdbart resultat.

Som el-firma på Fyn lægger vi hos El Fyn vægt på at udføre vores arbejde bedst muligt og til din tilfredshed. Derfor går vi gerne den ekstra mil for at sikre dig et resultat, der matcher dine ønsker og behov, og som du bliver glad for. Det gør vi blandt andet ved altid at yde høj service og levere din løsning til både aftalt tid og pris, ligesom vi også altid sørger for at levere et resultat, hvor kvaliteten er i top og håndværket i orden. 

Lad El Fyn hjælpe dig med din opgave

 

Hos El Fyn står vi naturligvis også klar til at give kompetent rådgivning og sparring omkring dine muligheder i forbindelse med din el-opgave. Forud for enhver opgave tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning til dit projekt. 

Så hvis du godt kunne tænke dig et topprofessionelt resultat og solidt håndværk i forbindelse med el i Odense, Svendborg eller anden by på Fyn, er du velkommen til at skrive til os på info@el-fyn.dk. Du kan også ringe til vores afdeling i enten Odense eller Svendborg på henholdsvis 66 16 91 21 og 42 36 01 21.