El-installation

El Fyn: Din autoriserede el-installatør

 

Hvad end der er tale om en lille og simpel el-opgave eller en større og mere kompliceret opgave, så har vores dygtige elinstallatører i Odense og Svendborg de faglige kompetencer og erfaringen til at løfte enhver type el-opgave, du måtte stå med.

Uanset om det drejer sig om løsninger inden for energioptimering til erhverv og private, elinstallation eller udendørs el, kan vi hjælpe dig med en sikker og professionel løsning.

Du kan derfor være helt tryg ved at lade os sikre, at dine elinstallationer er i top.

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud

Lad os stå for dine elinstallationer

Med El Fyn som samarbejdspartner er du til enhver tid garanteret en autoriseret el-installatør, der både vægter kvalitet, service og håndværk højt. Uanset om du skal bruge en autoriseret el-installatør i forbindelse med husinstallationer til el, eller du søger hjælp til udskiftning af dit gamle HPFI-relæ, så bliver du hos os mødt af fagligt stærke medarbejdere, der sætter en ære i at levere et sikkert og godt resultat – hver gang.

Vi sørger for en grundig kvalitetstest af vores arbejde, så vi derigennem kan sikre dig solidt håndværk og en løsning af højeste kvalitet. 

Vores el-installatører har mange års erfaring inden for branchen og har hjulpet private såvel som erhverv med alt lige fra mindre el-opgaver i boligen til større elinstallationer i virksomheder, butikker samt entrepriseopgaver. 

Ingen opgave er hverken for lille eller for stor til os, og vi står ligeledes klar til at være din professionelle fagentreprenør på større el-projekter og elinstallationer. Med os som din autoriserede el-installatør, kan du være sikker på en fejlsikker og solid løsning. Husk, at vi kører ud til hele Fyn.

Vi hjælper også med HFI / HPFI relæ installation

Et HFI / HPFI-relæ er i dag lovpligtigt og en vigtig del af eltavlen, fordi relæet er det, der beskytter liv mod elektriske stød. Det er derfor vigtigt med jævne mellemrum at få det tjekket, ligesom du også bør få det skiftet ud, hvis det er defekt. Det kan vi heldigvis også hjælpe med hos El Fyn, hvor vores autoriserede el-installatører har stor erfaring med både service og fejlsøgning af nuværende eltavle og relæ samt med HPFI-relæ installation. 

Vores autoriserede el-installatører sørger naturligvis for en korrekt montering, hvor kvalitet og sikkerhed er i fokus. Dette er især vigtigt i eksempelvis eltavler og fejlstrømsafbrydere, da hele installationens sikkerhed afhænger af, om relæet er monteret ordentligt og forsvarligt. Af den grund er det derfor også vigtigt, at du altid lader en autoriseret fagmand klare udskiftning og installation af HPFI-relæet. 

Lad El Fyns autoriserede el-installatører stå for dine elinstallationer

Uanset om du står med et større el-projekt i forbindelse med entreprise, eller du har brug for hjælp til husinstallationer til el eller udendørs el, så kan vores autoriserede el-installatører klare opgaven – og vi gør det med samme professionelle og løsningsorienterede tilgang ved hver enkelt opgave. 

Skal vi også hjælpe dig med dine elinstallationer, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på dit el-projekt? Så kontakt vores Odense-afdeling på 66 16 91 21, afdelingen af elektrikere i Svendborg42 36 01 21 eller vores elektrikere på Nordfyn26 35 01 21. Du kan også skrive til os på info@el-fyn.dk.