Energioptimering

Energioptimering til private på Fyn

Kunne du godt tænke dig at energioptimere på energiforbrug på lysinstallationer, varmepumper, ventilationsstyring m.m.? Så kan vi hos El Fyn hjælpe dig. I dag handler energiforbrug ikke længere kun om penge, men også om bæredygtighed og ansvarlighed, hvorfor det er vigtigere end nogensinde før at få foretaget en energioptimering. Det er ikke kun til gavn for dig, men sikrer også langt bedre rammer for et forbedret miljø. Vores energikonsulent er specialiseret i energioptimering af el og står klar til at hjælpe dig med at optimere på jeres energiforbrug gennem de helt rette elinstallationer af vores autoriserede elinstallatør.

Energioptimering af varmekilder

Når det kommer til energioptimering af både bolig og virksomhed, er der en lang række parametre, hvor du effektivt kan optimere på energiforbruget. Her vil vi blandt andet tage et kig på din nuværende varmekilde. Der kan nemlig være meget at spare i forhold til både økonomi og energiforbrug ved at skifte til eksempelvis en luft-til-luft varmepumpe. Blandt andet vil du kunne spare omkring 70% på din varmeregning, samtidig med at energiforbruget reduceres mærkbart. En varmepumpe vil nemlig typisk kunne producere 3-4 kWh varme pr. kWh strøm. 

Her får du altså både en energi- og miljøvenlig løsning til boligen, der ikke kun holder dig varm om vinteren, men også kold om sommeren. En luft-til-luft varmepumpe udnytter energien fra udeluften og omsætter dette til varme til boligen, hvorved du får en opvarmningsform med en høj energieffektivitet. Det kan derfor godt betale sig at satse mere på grønne og bæredygtige løsninger, og det hjælper vi dig gerne med hos El Fyn gennem en grundig energioptimering. Hos El Fyn har du og dine behov førsteprioritet, hvorfor vi altid sørger for en skræddersyet løsning i forbindelse med optimering af dine el-løsninger. 

Energioptimering af belysning

Hos El Fyn har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med el-løsninger med et lavt energiforbrug, og uanset dit behov kan vi uden tvivl også sikre dig den bedst mulige løsning. Vi har særligt stor erfaring med energioptimering og energirenovering inden for belysning, LED-belysning, behov– og dagslysstyring samt vedvarende energi-anlæg som luft til luft varmepumper. 

 

Vi erfarer, at det især er i forhold til belysning og lysinstallation, at man har mulighed for at energioptimere. Samlet set står belysning for næsten 6% af det globale energiforbrug og er generelt en af de helt store energisyndere. En af de mest oplagte måder at reducere lysinstallationernes energiforbrug er ved at skifte fra traditionel belysning til LED. Det skyldes blandt andet, at LED-belysning bruger langt mindre energi til at give samme mængde lys som traditionelle lyskilder. Samtidig har LED-pærer også en længere levetid, hvorved du ikke kun sparer penge på strømregningen, men også på køb af nye lyskilderVed energioptimering og energirenovering på belysningsfronten opnår du således ikke kun store besparelser, men gør også noget godt for miljøet. 

Optimering af belysning - Lysinstallationer med lysstyring

Hos El Fyn har vi også stor erfaring med alle former for behov- og dagslysstyring med implementerede bevægelsesfølere. Med intelligent dagslysstyring kan vi hjælpe med energioptimering lysforbrug. Og ved at kombinere dette med bevægelsesfølere tænder lyset kun, når der er bevægelse i rummet, ligesom det slukker af sig selv, når der ikke er. På den måde kan du hurtigt og effektivt optimere på både strøm- og energiforbrug. 

Har du overtaget et ældre hus eller trænger du til en optimering eller renovering af elinstallationerne i din bolig? Så kan vores dygtige elektrikere hos El Fyn også hjælpe dig med energirenovering af dine elinstallationer. Med en energirenovering tager vi en snak med dig om jeres behov, hvad end det er fordi, I vil sikre boligen mod forældede elinstallationer, eller I f.eks. vil have flere strømudtag.

 

Efter en kyndig og grundig energirenovering af dine elinstallationer vil du have sikret jeres bolig mod usikre elinstallationer, sikret at eltavlen efterlever nyeste krav og er sikker, samt optimeret strømudtag m.m. mod dine behov.

Kontakt os for hjælp til energioptimering

Har du et højt energiforbrug, eller kunne du godt tænke dig at skifte til en mere energivenlig løsning i din bolig? Så er du altid velkommen til at kontakte os på info@el-fyn.dk. Så kommer en af vores energikonsulenter, der er specialiseret i energioptimering af el, gerne forbi til en snak om, hvor du med fordel kan energioptimere. 

Du kan også ringe direkte til vores forskellige afdelinger:

Elektrikere i Odense: Ring 66 16 91 21 

Elektrikere i Svendborg: Ring 42 36 01 21

Elektrikere på Nordfyn: Ring 26 35 01 21